Síguenos F Y T I T R
Cartas de los lectores

Per què no ets igual que jo?

| Ibiza |

Volia fer incís amb el següent tema, la igualtat, perquè sembla que ens n’hem oblidat amb tot això de la pandèmia. Pens que és bona idea fer veure i recordar les injustícies econòmiques que pateix el món, perquè segueixen sent-hi.

Quasi tothom en qualsevol moment pot arribar a situacions extremes de pobresa a causa d’algun obstacle que li ha ocasionat la vida. Dins aquesta reflexió existeix una paraula que em desconcerta una mica. Quasi. A què es refereix?

Vol dir aquells futbolistes, polítics, empresaris, models, etc., que poden arribar a guanyar fins milions d’euros a l’any per dur a terme una feina legal. I, a més, n’hi ha alguns que es dediquen a no pagar el impostos adjudicats. Mentrestant, hi ha persones que no arriben a final de mes, treballen dotze hores al dia i guanyen una misèria. I això la gent que pot treballar, els que no, què fan per sobreviure?

Jo no critic el simple fet que hi ha gent que guanyi més que altres depenent de la feina que fa, sinó la desigualtat d’oportunitats i la nul·la regulació dels salaris que alguns cobren.
Aleshores, voldria que es recapaciti sobre aquesta qüestió. Creieu que existeixen solucions assolibles per combatre aquesta injustícia? O millor dit. Creieu que hi ha prou eines per dur a terme una lluita per eliminar aquests problemes econòmics?

Lo más visto